Site Loader

Tijdens het Peerdegaerdts Plukfestijn bieden een aantal ambachtelijke ondernemers hun (h)eerlijke producten aan op De Peerdegaerdt. Genieten dus!

De volgende kraamhouders zijn aanwezig:

Schalkwijk Desembakkerij

Bent u opzoek naar pure, verse, lekkere, eerlijke producten? Dan bent u bij Desembakkerij Schalkwijk aan het juiste adres! Schalkwijk desembakkerij verkoopt desembrood en andere lekkernijen met biologische ingrediënten en streekproducten.
Desem Bakkerij

B Cooking 

De kraam voor lekkere, gezonde (glutenvrije) zoetigheden en voor dé chocolade die mag! Handgemaakte chocolade van rauwe cacao en gezoet met honing van de imker.
B Cooking

Imkerij de Hoekse Bijenkorf

Eerlijke, koud geslingerde honing uit de Hoeksche Waard. Ook aanverwante artikelen zoals bijenwas, zeep, honing snoepjes en propolis zalf zijn te vinden op de kraam van Imkerij de Hoekse Bijenkorf.
De Hoekse Bijenkorf

Boompjesstraat Jamszz

Puur & (h)eerlijke sambal, jams en zoetzuren van onbespoten fruit en groenten uit eigen tuinen zonder geur-, kleur- en smaakstoffen.
Boompjesstraat Jamszz

Bubamara’s Schmink

Eerlijke, zachte, geheel dierproduct- en dierproefvrije schmink. Kinderen kunnen zich tegen een kleine vergoeding mooi laten schminken op de Open Dag!
Bubamara’s Schmink
Facebook

Olijfolie Manolakis

Bij de kraam van Olijfolie Manolakis kunt u terecht voor eerlijke, biologische extra vierge olijfolie uit Kreta, een pure en zachte olijfolie voor zowel warme als koude gerechten.
Olijfolie Manolakis
Facebook

De Theebloem

De Theebloem is een klein bedrijf uit Hellevoetsluis die gespecialiseerd is in losse thee.
Bijna 80 verschillende soorten thee staan klaar om te ruiken.
Er zijn zo veel mogelijkheden voor losse thee en dat maakt het volgens de eigenaresse zo leuk om mee te werken. Wilt u een kijkje nemen of even ruiken kom dan gerust langs deze kraam.
De Theebloem