Een prachtige fotolocatie

Gezien de diversiteit in het karakter van De Peerdegaerdt, leent de locatie zich uitstekend voor het maken van fotoreportages voor uiteenlopende doeleinden. De Peerdegaerdt biedt u de mogelijkheid tot het huren van een gedeelte van het landgoed, maar tevens kunt u het exclusieve alleenrecht van het gehele landgoed verkrijgen. De gedeeltes van het landgoed welke gehuurd kunnen worden zijn de wandeltuin (inclusief rozentuin), de vijver en de boomgaard.

Eventueel kan een pagodetent opgezet worden, indien het wenselijk is om een afgesloten ruimte ter beschikking te hebben. De afmetingen van deze tent zijn 8 bij 5 meter. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het gebruik van consumpties, zoals frisdrank en koffie of thee. In overleg is het tevens mogelijk om een lunch te verzorgen.

Tarieven
Huur gedeelte van het landgoed € 75,00 per uur
Huur exclusief recht gehele landgoed € 125,00 per uur
Assistentie door personeelslid Peerdegaerdt € 50,00 per uur
Beschikbaar stellen en opzetten Pagodetent € 175,00 per tent

Vraagt u gerust naar de overige mogelijkheden die De Peerdegaerdt u kan bieden, waarbij onder andere gedacht kan worden aan de inzet van de aanwezige Friese paarden. Het meenemen van eigen attributen is in overleg mogelijk.

Opgemerkt dient te worden dat De Peerdegaerdt geen medewerking verleent aan het fotograferen van dieronvriendelijke producten. Hierbij kunt u denken aan bontproducten, producten van slangen- en krokodillenleer of producten waarbij het welzijn van dieren in het gedrang is gekomen.

Tarieven omvatten de kale huur van de buitenlocatie, gebruik van het toilet is hierbij tevens inbegrepen. Tarieven gelden bij een minimale afname van een dagdeel en een maximale deelname van 12 personen. De huur start bij aankomst en eindigt bij vertrek. Bij het verlaten van de locatie, dient alles in de oorspronkelijke staat hersteld te worden.