Vorige bericht

Vacature: Enthousiaste Begeleider (6-32 uur p/w)

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste begeleider die ons zorgteam komt versterken. We zijn op zoek naar iemand die bij voorkeur iedere zaterdag kan werken. Ten minste twee zaterdagen per maand is bespreekbaar. Het totaal aantal uren evenals andere werkdagen zijn in overleg.

De functie richt zich op de begeleiding van kinderen en jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS), ADHD, sociale, emotionele en/of leerproblemen. Daarnaast begeleid je, binnen ons unieke programma ‘Op weg’, thuiszitters (terug) naar school, werk of dagbesteding.

🌱Wie zijn wij?

Landgoed de Peerdegaerdt bestaat uit een eeuwenoude boomgaard, prachtige wandel- en rozentuin, ecologische moestuin van 2.500 m2. Naast evenementenlocatie is De Peerdegaerdt ook een zorg- en activiteitenboerderij. Sinds 2011 kunnen kinderen en (jong)volwassenen bij ons terecht voor individuele begeleiding en dagbesteding.

Vanuit onze thema’s Mens, Dier en Natuur hebben wij ontwikkelpaden vormgegeven. Wij onderscheiden ons doordat wij werken vanuit de begeleidingsbehoefte vanuit de individuele deelnemer en niet vanuit een doelgroepbenadering. Op deze manier sluiten wij goed aan op de ontwikkelmogelijkheden van onze deelnemers.

Daarnaast zetten wij, waar nodig, gerichte coaching in, zoals bijvoorbeeld paardencoaching. Paarden zijn goed in het aanvoelen van emoties van mensen. Zij koppelen dit terug aan deelnemers en fungeren hierdoor als spiegel. Hierdoor bereik je snel effect tijdens een coachingsessie.

🌱Wat ga je doen?

Je biedt persoonlijke begeleiding op maat aan kinderen en jongeren door lekker actief buiten bezig te zijn op de boerderij en met de dieren. Door actieve begeleiding werk jij aan de doelstellingen van de deelnemers. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent een doorzetter en weet van aanpakken. Met jouw enthousiasme lever je een positieve bijdrage aan (de ontwikkeling van) de organisatie en het team. Je zorgt voor een positieve sfeer, zowel op de werkplek als binnen het team. Zowel binnen als buiten de organisatie draag jij de visie van De Peerdegaerdt uit.

🌱Werkzaamheden

 • Het begeleiden van kinderen en volwassenen, individueel en in groepsverband
 • Het voeren van evaluatiegesprekken
 • Het schrijven van begeleidingsplannen en voortgangsrapportages
 • Het onderhouden van contact met ouders, verzorgers en hulpverleners
 • Het bedenken en ontwikkelen van activiteiten
 • Deelname aan het wekelijkse teamoverleg

 🌱Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een diploma van een relevante pedagogische opleiding (minimaal niveau 4)
 • Werkervaring binnen de GGZ-sector en/of jeugdzorg is een pré
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Je bent flexibel en kunt omgaan met veranderende (werk)omstandigheden en hulpvragen.
 • Je staat ervoor open om in het weekend te werken.

Begrijp jij hoe autisme werkt? Wil jij ouders of verzorgers ontlasten van hun zorgtaak? Denk jij in mogelijkheden i.p.v. beperkingen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

🌱Enthousiast?

Stuur jouw CV & motivatiebrief naar actief@depeerdegaerdt.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Volgende bericht