Een bijzondere High Tea op een pracht locatie in Zuid-Holland.

We nodigen u uit voor een heerlijke en exclusieve high tea waarbij er voor lekkere hartige & zoetige hapjes, en een prachtige omgeving gezorgd wordt. Op het menu staan bijvoorbeeld scones, worteltaart, kruidensaucijsjes, dadelhapjes, appeltaart, desembroodjes met shiitake, bananencake & uiteraard heerlijke thee! Zoveel mogelijk producten zijn van eigen bodem en met liefde voor u bereid. Alles wordt voor u klaar gezet in combinatie met onze zorg- en activiteiten boerderij.

Het landgoed biedt diverse gezellige plekken tijdens mooi weer, waar de High Tea gehouden kan worden. Hierdoor kunt u onder het genot van de thee en de lekkere hapjes genieten van de prachtige natuur. Raad welke vogels/dieren u hoort en ruik de geuren van de vele diverse planten en bloemen.

In de eigen desembakkerij van Loes en Schalkwijk wordt het zuurdesembrood elke dag vers gemaakt. Ons zuurdesembrood is gistvrij, lactosevrij, e-nummervrij en vetvrij, zo proberen wij zo puur mogelijk ons brood op de vloer van de oven te bakken. Van ons heerlijke zuurdesembrood kunt u bij De Peerdegaerdt heerlijk genieten.

De actie prijs voor December/Januari is 22,50 vanaf 4 personen inclusief natuurlijk de koffie en de thee. In de overige maanden bedragen de kosten 25 euro vanaf 4 personen inclusief het Peerdegaerdts Sapje en de koffie en thee. Van de netto-opbrengsten willen wij de volledige kerstlunch die we aan onze zorgmedewerkers en vrijwilligers willen aanbieden organiseren.