Geniet op Landgoed de Peerdegaerdt van een Ontbijt | Brunch | Lunch | Diner

Sandra van Theekamer Pien
Catering van PIEN houdt in..Pure In Eating Nature, eigenlijk zegt de naam het al:) biologisch en plantaardig, gerechten met liefde bereid door eigenaresse Sandra den Dekker. Die na een succesvolle lunchroom in Breda zich heeft gestort in het verzorgen van heerlijk eten op locatie. Zodat ook buiten haar territorium mensen kennis maken met al het goede van de natuur.

Je kunt alle kanten op, van ontbijt tot borreltafel. Zakenlunch of lange tafels familie aan een 3-gangen menu. Niets is haar te gek! Omdat het om passie gaat..en dat proef je!

Kijk voor een indruk op haar website of Facebookpagina.
www.theekamerpien.nl
www.facebook.nl/PureInEatingNature

 

Vegetarische Slager
In de boomgaard staan diverse statafels en gezellige zitjes klaar, opgesteld om zo veel mogelijk dynamiek in het gezelschap te brengen. Het grillen van de gerechten gebeurt ter plaatse door onze cateraar en wordt voorafgegaan met smaakvolle salades en afgesloten met een heerlijk dessert.

De diverse gerechten bestaan uit broodjes burger met biologische saus en rauwkost, pittige wraps en overheerlijke spiezen. Als we voldoende oogst hebben, zullen de shiitakes ook op de gril gaan. Het nagerecht bestaat uit biologisch ijs met onze stoofpeertjes. Een andere samenstelling van de VGQ is tevens mogelijk.

Keuzes en prijzen voor de verschillende gerechten van de Vegetarische Slager Catering zijn tevens te vinden via http://www.vegetarischeslagercatering.nl/

 

Daniëlle van Daantje Kookt Vega
Daniëlle is het eerste en enige 100% plantaardige oftewel vegan restaurant in Dordrecht en daar zijn we trots op! Je kunt bij ons genieten van snelle, eenvoudige, maar wel zoveel mogelijk biologische en volledig plantaardige lekkernijen aan de Nieuwstraat 25. Sinds november 2015 hebben zij op vrijdag en zaterdag ook een avondkaart en kunt u o.a. ‘eten wat de pot schaft’; dit 3-gangenmenu wisselt elke week. Als de gelegenheid zich voordoet, bieden ze ook een borrelkaart en in 2016 zullen we gaan uitbreiden met een ontbijtkaart.

 

 

Joni van Joinjoni
Mijn catering komt voort uit een passie voor puur genieten. Het leven vieren in verbinding met de natuur.
Vega(n) catering, gemaakt van zoveel mogelijk biologische, verse producten van het seizoen, waar mogelijk ook lokaal verkregen. Mijn kookstijl is puristisch, toegankelijk, kleurrijk en natuurlijk erg lekker!
Buffet, hapjes of allebei? Ontbijt, lunch en/of diner? Ik kan echt iets moois bieden voor jouw bruiloft, feest of bijeenkomst en ga dan ook graag met je in gesprek over je wensen; alles wat ik doe is op maat gemaakt voor jou.
Op mijn site vind je naast meer informatie en mooie foto’s, een lijst met mogelijkheden voor het buffet en de hapjes. Wellicht heb je zelf ook ideeën over wat je graag op het menu zou hebben die dag, ik ga graag met je in gesprek om te kijken of ik dat mogelijk kan maken.
Van harte welkom, ik maak er graag met en voor jullie een mooi feest van!

www.joinjoni.nl