Op zoek naar Originele Cadeau Ideeën ? Geef door middel van onze cadeau vouchers een bijzonder cadeau.

U geeft met onze cadeau voucher een cadeau speciaal op maat. Wij werken niet met vastgestelde waarden, u kunt zelf kiezen hoeveel u wilt besteden. Een verrukkelijk diner, een gezellige high tea, een lieftallige picknick, een leuke workshop (paardencoaching/varkens knuffelen), een compleet Peerdegaerdt Pakket, het kan allemaal.

U kunt kiezen voor een cadeaucheque voor een vast bedrag of voor een cheque van eigen waarde. Aanmelden is wel verplicht.

Alvast met goede voornemens starten door middel van je kerstcadeau? Alle producten zijn biologisch, organisch, gezond en origineel!

Wat dacht u van:

1) Een fles dubbelsap – € 3,50

Het dubbelsap bevat onbespoten appels en peren van de oude rassen uit de hoogstamboomgaard van De Peerdegaerdt. Zonder toevoegingen, dus puur natuur. Een echte dorstlesser, geoogst met passie en plezier tijdens het Peerdegaerdts Plukfestijn.

2) Kerstwandeling – € 10,00

De (traditionele) Kerstwandeling in de Hoeksche Waard start op 26 december. Van 11:00 tot 14:30 uur starten de wandelingen over diverse afstanden. Deelnemers aan deze activiteit brengen naast de wandeling ook een bezoek aan drie mooie buitenlocaties in de polder van de Hoeksche Waard.

3) Pakket Natuurproducten – € 10,50

Dit pakket bevat diverse onbespoten maar vooral overheerlijke natuurproducten, namelijk een fles van ons eigen dubbelsap, een pot eigengemaakte jam van Peerdegaerdt fruit en een pot overheerlijke honing van de biodyamische imker André Schilperoort uit de Hoeksche Waard.

4) De Growkit van RotterZwam – € 13,50

Sinds 20 september 2014 kan je je eigen koffiedik omzetten in oesterzwammen. De Nederlander als aanrecht-agrariër. Hij wordt in Rotterdam in elkaar gezet, heeft een wrap van gerecycleerd karton, is van restpartijen plastic emmers die anders vernietigd zouden worden en van de enige echte Rotterdamse paddenstoelen kwekert.

5) Een Biologische High Tea

Een biologische high tea ‘met zorg’ bereid. U heeft keuze uit verschillende biologische theesoorten en een uiteenlopend assortiment overheerlijke hapjes, op De Peerdegaerdt klaargemaakt. Van elke high tea gaat een gedeelte naar onze kerstlunch voor al onze zorgmedewerkers.

6) Onze populaire workshop Varkens Knuffelen

Ontvangst met ons overheerlijke sapje en een broodje burger van de Vegetarische Slager, waarna de workshop van start gaat. De Peerdegaerdt is een veilig thuis voor de varkens Ginger en Knorretje, twee broers die al hun hele leven samen zijn. Deze gezellige varkens krijgen dagelijks veel aandacht en knuffels op onze activiteitenboerderij. Dat varkens niet alleen goed knorren maar ook erg slim zijn, weten veel mensen al. Maar dat varkens het ook heerlijk vinden om geknuffeld te worden, is voor veel mensen niet bekend. Dit kun jij ook doen tijdens de workshop ‘Varkens knuffelen’. Het is heerlijk om deze goedzakken te knuffelen op een bedje van stro. Daar knap jij niet alleen van op, de varkens zullen instemmend knorren.

Tijdens deze workshop leer je van alles over het varken, hoe het leven van een productievarken eruit ziet, welk geluk een vrij varken heeft en je mag de dieren natuurlijk eindeloos knuffelen en masseren. Tussendoor schenken we nog een heerlijk fris Peerdegaerdts dubbelsapje in!.

7) Workshop ‘Zelf jam maken’ – € 25,00 per persoon

Heerlijk vers fruit, daar maak je zelf de lekkerste jam van. Deelnemers aan deze workshop gaan zelf
jam maken. De boomgaard van De Peerdegaerdt zorgt ieder jaar voor heerlijk vers
fruit zoals pruimen, mirabellen en kersen. Tijdens een rondleiding over De Peerdegaerdt, plukken deelnemers meteen het geschikte fruit dat ze tegenkomen om hier daarna ter plaatse jam van te maken.

8) Het adoptieplan ‘Adopteer een Peer’ voor een jaar – vanaf € 35,00

Adopteer een Peer bij de Peerdegaerdt en geniet van heerlijk onbespoten fruit uit de karakteristieke hoogstamboomgaard vol oude fruitrassen.

U kunt betrokken zijn bij het hele proces, door tijdens de bloesemperiode de bestuiving door de bijen van dichtbij te zien en tijdens de plukdagen hier letterlijk en figuurlijk zelf de vruchten van te plukken.

Door deel te nemen aan ons adoptieplan, reserveert u een deel van onze onbespoten fruitoogst van oude rassen voor eigen pluk en consumptie. Met de opbrengst van het adoptieplan wil De Peerdegaerdt de hoogstamboomgaard in stand houden en meer kinderen in staat stellen om de natuur op De Peerdegaerdt te komen beleven.