Site Loader

In samenwerking met de Vegetarische Slager Catering en De Groene Pionier organiseren we een overheerlijke, geheel verzorgde VGQ (plantaardige BBQ) op onze prachtige locatie, aangevuld met groentes en kruiden uit onze eigen moestuin. En ook onze eigen peertjes zullen niet ontbreken!

Inloop om 18h00, start om 18h30.

De VGQ vindt plaats in onze karakteristieke boomgaard en bestaat uit:

Voorgerecht 

  • Seizoenssalade met peer, veldsla en plantaardige baco

Hoofdgerecht

  • Tortilla spicy chick’n (plantaardig)
  • Kipsaté met pindasaus en rijst (plantaardig)

Nagerecht

  • Ijs op basis van soja met een topping naar keuze

Dit alles ter plaatse bereid door de Vegetarische Slager Catering. Kijk op http://www.vegetarischeslagercatering.nl/  voor meer informatie over dit mooie en bovenal overheerlijke concept. De smaak van vlees te pakken krijgen kàn, zonder dat er een dier aan te pas komt. En zonder dat een vleesliefhebber iets hoeft te missen, dankzij de smaakvolle bereiding van de producten van de succesvolle De Vegetarische Slager in Den Haag, winnaar van de prijs voor het lekkerste nieuwe product van Nederland in 2012 en beste ondernemer van 2015.

De kosten zijn 30 euro per persoon, inclusief 2 drankjes. Voor kinderen tot 12 jaar bedragen de kosten 16,50 euro. Ook zo’n zin in deze overheerlijke VGQ? Koop nu jouw ticket via https://peerdegaerdt.stager.nl/web/tickets/155824 .

Post Author: De Peerdegaerdt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.