Site Loader

In samenwerking met de Vegetarische Slager Catering en De Groene Pionier organiseren we aan het einde van de Open Dag een overheerlijke, geheel verzorgde VGQ (vegetarische en veganistische BBQ) op onze prachtige locatie.

Bezoekers van de Open Dag kunnen blijven om na afloop na te genieten van een heerlijke dag en deel te nemen aan de VGQ. Maar ook als je niet naar de Open Dag komt kun je je hiervoor inschrijven.

De VGQ vindt plaats in onze karakteristieke boomgaard en bestaat uit:

Voorgerecht 

  • seizoenssalade met perzik, veldsla en veganistische bacon
  • passtasalade met vegetarische vis

Hoofdgerecht

  • Tortilla Spicy Chick’n (veganistisch)
  • hamburger speciaal met meergranenbroodje en rauwkost
  • kipsaté met pindassaus en rijst (veganistisch)

Nagerecht

Dit alles ter plaatse bereid door de Vegetarische Slager Catering. Kijk op http://www.vegetarischeslagercatering.nl/  voor meer informatie over dit mooie en bovenal overheerlijke concept. De smaak van vlees te pakken krijgen kàn, zonder dat er een dier aan te pas komt. En zonder dat een vleesliefhebber iets hoeft te missen, dankzij de smaakvolle bereiding van de producten van de succesvolle De Vegetarische Slager in Den Haag, winnaar van de prijs voor het lekkerste nieuwe product van Nederland in 2012 en beste ondernemer van 2015.

De kosten zijn 25 euro per persoon, inclusief 2 drankjes.

Inschrijven is vooraf mogelijk door een mail te sturen naar info@peerdegaerdt.nl met vermelding van naam, telefoonnummer, aantal deelnemers en eventuele dieetwensen (bv. veganistisch, lactose- glutenvrij). We vragen deelnemers de kosten van tevoren te voldoen. De VGQ gaat gegarandeerd door.

 

Post Author: De Peerdegaerdt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.