Hoe gaat het erbij jou op de werkvloer aan toe? Hoe verloopt de samenwerking onderling? Functioneert jouw team zoals jij wilt? Is er bijvoorbeeld iemand die altijd de leiding neemt en hobbelen de anderen daar achteraan? Lost jouw team uitdagingen gezamenlijk op? Of neemt één persoon dat op zijn of haar schouders?

Een paardencoachsessie brengt in beeld hoe jouw team functioneert. Zonder oordeel reageert een paard puur op wat je doet en wat je uitstraalt. En hoe dat zijn weerslag heeft op het team.


Tot maximaal 15 personen
Paardencoaching op de Peerdegaerdt is geschikt voor teams tot maximaal 15 personen. Alle teamleden kunnen deelnemen aan de sessie. Is iemand angstig voor het paard, dan levert observeren vanaf de zijlijn al waardevolle informatie op. Paardencoaching is het hele jaar door mogelijk.


Traject-op-maat

Afhankelijk van je coachvraag bieden we een traject-op-maat aan. Ook kun je in combinatie met een arrangement op ons landgoed een paardencoachsessie doen. Wil je informatie over de kosten? Mail dan je naam en telefoonnummer naar beleef@depeerdegaerdt.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.