Site Loader

CADEAU GIFT VOUCHERS

U geeft met onze cadeau voucher een cadeau speciaal op maat. Wij werken niet met vastgestelde waarden, u kunt zelf kiezen hoeveel u wilt besteden. Een verrukkelijk diner, een gezellige high tea, een lieftallige picknick, een leuke workshop (paardencoaching/varkens knuffelen), een compleet Peerdegaerdt Pakket, het kan allemaal. 

U kunt kiezen voor een cadeaucheque voor een vast bedrag of voor een cheque van eigen waarde. Aanmelden is wel verplicht. Alvast met goede voornemens starten door middel van je kerstcadeau? Alle producten zijn biologisch, organisch, gezond en origineel!

De producten

Wij hebben verschillende producten in ons assortiment. Zowel producten die genuttigd kunnen worden als producten welke echte ervaringen zijn.

Een fles dubbelsap – 3 euro

Het dubbelsap bevat onbespoten appels en peren van de oude rassen uit de hoogstamboomgaard van De Peerdegaerdt. Zonder toevoegingen, dus puur natuur. Een echte dorstlesser, geoogst met passie en plezier tijdens het Peerdegaerdts Plukfestijn van dit jaar. Het is een aanrader en smaakt erg goed!

Kerstwandeling – 10 euro

De (traditionele) Kerstwandeling in de Hoeksche Waard start dit jaar op De Peerdegaerdt op 2e kerstdag. Van 11:00 tot 14:30 uur starten de wandelingen van 5 en 10 kilometer. Deelnemers aan deze activiteit brengen naast de wandeling ook een bezoek aan het Landgoed van de Peerdegaerdt maar ook het Land van Es en de Mariahoeve worden aangekaart. Op elke locatie is een verrukkelijke consumptie te vinden en te nuttigen.

Pakket natuurproducten – 10,50 euro

Dit pakket bevat diverse onbespoten maar vooral overheerlijke natuurproducten, namelijk een fles van ons eigen dubbelsap, een pot eigengemaakte jam van Peerdegaerdt fruit en een pot overheerlijke honing van de biodyamische imker André Schilperoort uit de Hoeksche Waard.

De growkit van RotterZwam – 13,50 euro

Sinds 20 september 2014 kan je je eigen koffiedik omzetten in oesterzwammen. De Nederlander als aanrecht-agrariër. Hij wordt in Rotterdam in elkaar gezet, heeft een wrap van gerecycleerd karton, is van restpartijen plastic emmers die anders vernietigd zouden worden en van de enige echte Rotterdamse paddenstoelen kwekert. Ook nieuwsgierig om ermee te experimenteren? Vraag voor meer informatie op beleef@depeerdegaerdt.nl

Een biologische high tea

Een biologische high tea ‘met zorg’ bereid. U heeft keuze uit verschillende biologische theesoorten en een uiteenlopend assortiment overheerlijke hapjes, op De Peerdegaerdt klaargemaakt. Van elke high tea gaat een gedeelte naar onze kerstlunch voor al onze zorgmedewerkers.

Workshop natuurfotografie – 25 euro per persoon

Deelnemers aan deze workshop worden ontvangen met koffie/thee en een stuk huisgemaakte taart, waarin producten van De Peerdegaerdt verwerkt zijn. Natuurfotografen Jeannette en Martin Ritmeester geven praktische tips, waarna u met uw eigen camera of de professionele camera van de natuurfotografen onze ransuilen op de gevoelige plaat gaat leggen.

Workshop ‘zelf jam maken’ – 25 euro per persoon

Heerlijk vers fruit, daar maak je zelf de lekkerste jam van. Deelnemers aan deze workshop gaan zelf
jam maken. De boomgaard van De Peerdegaerdt zorgt ieder jaar voor heerlijk vers
fruit zoals pruimen, mirabellen en kersen. Tijdens een rondleiding over De Peerdegaerdt, plukken deelnemers meteen het geschikte fruit dat ze tegenkomen om hier daarna ter plaatse jam van te maken.

Het adoptieplan ‘Adopteer een Peer’ voor een jaar – vanaf 35 euro per persoon

Adopteer een Peer bij de Peerdegaerdt en geniet van heerlijk onbespoten fruit uit de karakteristieke hoogstamboomgaard vol oude fruitrassen.

U kunt betrokken zijn bij het hele proces, door tijdens de bloesemperiode de bestuiving door de bijen van dichtbij te zien en tijdens de plukdagen hier letterlijk en figuurlijk zelf de vruchten van te plukken.

Door deel te nemen aan ons adoptieplan, reserveert u een deel van onze onbespoten fruitoogst van oude rassen voor eigen pluk en consumptie. Met de opbrengst van het adoptieplan wil De Peerdegaerdt de hoogstamboomgaard in stand houden en meer kinderen in staat stellen om de natuur op De Peerdegaerdt te komen beleven.
Brons: € 35,00
Zilver: € 50,00
Goud: € 75,00
Platina: € 100,00

Workshop “Eetbare paddenstoelen kweken” – 65 euro per persoon

Tijdens deze workshop behandelen we zowel de theorie als de praktijk. Wij vertellen en leren deelnemers hoe ze zelf eetbare paddenstoelen kunnen kweken op gerooid hout. Rond het middaguur genieten de deelnemers van een biologische lunch en aan het einde van de workshop verzorgen we een rondleiding over Landgoed De Peerdegaerdt. Deelnemers nemen 1 stam Eetbaar Hout mee naar huis, om in de eigen tuin de komende jaren paddenstoelen mee te kweken. De dag sluiten we af met een fris Peerdegaerdts sapje, met onbespoten fruit uit eigen boomgaard.

Paardencoaching – 97 euro per persoon

Tijdens deze workshop leer je niet alleen het paard, maar ook jezelf kennen. Spiegel en laat jezelf verassen door de enorme mogelijkheden die je kunt bereiken door een andere houding aan te nemen.

Workshop varkens knuffelen

Tijdens deze workshop leer je van alles over het varken, hoe het leven van een productievarken eruit ziet, welk geluk een vrij varken heeft en je mag de dieren natuurlijk eindeloos knuffelen en masseren. Tussendoor schenken we nog een heerlijk fris Peerdegaerdts dubbelsapje in!

Kan je niet kiezen?

Niet kunnen kiezen? Geef een waardencheque! Je kan zelf de waarde bepalen en laat de gelukkige zelf kiezen wat voor cadeau of aan welk arrangement/workshop ze zelf willen meedelen.

Data diverse workshops worden nog vastgesteld en zullen later gecommuniceerd worden!

Voor meer informatie: beleef@depeerdegaerdt.nl Enthousiast geworden van al onze leuke arrangementen en de mogelijkheden, maar niet kunnen kiezen? Geef onze waardebon cadeau met een bedrag naar keuze en laat de keuze aan de gelukkige over.

 

 

Post Author: De Peerdegaerdt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.