Uw huwelijksfeest op een bijzondere locatie?

Tijdens één van de mooiste dagen van uw leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden u graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt, zodat u en uw gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken.

In juni 2015 hebben we ons eerste huwelijksfeest gehad. Wat een prachtige dag was dat!
Onder ons natuurlijke bijzondere prieeltje heeft het liefdespaar het ja-woord aan elkaar gegeven.
De locatie is multi inzetbaar, en er zijn oneindig veel mogelijkheden qua feesten en locaties.
Er kunnen DJ’s ingeschakeld worden om er een knalfeest van te maken en het eten is echt verrukkelijk. Samen met onze eigen sapjes en de goede sfeer bezorgen we u een onvergetelijke dag, waar u met trots en een lach op terug kan kijken. Informeer naar de vele mogelijkheden!

  • Ontvangst van de gasten bij de poort met onze Friese paarden is hierbij mogelijk
  • Onze zorgboerderij maakt voor jullie het gastenboek (nader te bepalen)
  • De fotograaf maakt van de gasten vanaf de aankomst of eerder al foto’s (vraag naar de mogelijkheden)
  • De gasten kunnen genieten van diverse eetmogelijkheden (hapjes, gebak, zoetigheden, hartigheden) met diverse mogelijkheden qua drinken (sapjes en alcoholische dranken)
  • Huwelijksceremonie bijvoorbeeld bij onze vijver onder ons prachtige en originele prieeltje waar de ringen op uw verzoek bijvoorbeeld kunnen worden verzorgt op 2 boomschijven.
  • Na ceremonie biedt De Peerdegaerdt het gezelschap uur een toost aan met het Peerdegaerdts sapje in een proseccoglaasje voor het bruggetje over de vijver waarbij de gasten diverse petit fours krijgen aangeboden
  • Huwelijksfoto’s kunnen over het gehele landgoed genomen worden, waarna een heerlijke Vegetarische Barbeque, een verrukkelijk buffet van JoinJoni of een ander diner gelegenheid genuttigd kan worden
  • Daarna kunt u ook nog kiezen om uw jawoord met een feest te bezegelen bij de vijver of in de boomgaard, met diverse borrelhapjes, zoetigheden, hartigheden, Hoeksche Chips, Diverse biologische vruchtensappen en zwak alcoholische dranken.

Dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden die wij allemaal te bieden hebben! Maak een afspraak en laat u inspireren en verassen door het landgoed, het enthousiasme van onze medewerkers en de vele mogelijkheden.