Site Loader

Ben jij enthousiast, leergierig en net klaar met je communicatieopleiding? Wij zoeken een communicatiemedewerker/fondsenwerver voor 40 uur per week.

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de communicatie van ons landgoed, tevens schrijf je de aanvragen voor verschillende fondsen. Je werkt heel zelfstandig in een klein en enthousiast team in een dynamische omgeving. Je hebt een vlotte pen, bent nauwkeurig, communicatief vaardig en flexibel. Wij zijn op zoek naar iemand die proactief is.

 

Wie zijn wij?
De Peerdegaerdt is een bijzonder landgoed in Strijen. We zijn een non-profit organisatie. We hebben een eeuwenoude perenboomgaard, een mooie wandeltuin, veel dieren en een ecologische moestuin van 2.500m2. Sinds 2011 zijn we ook een zorgboerderij waar zowel kinderen als volwassenen terecht kunnen voor begeleiding in hun dagbesteding.

 

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor onze social media en website. Je maakt foto’s en filmpjes daarvoor en je hebt ook de skills om deze te bewerken. Ook schrijf je teksten voor posts, persberichten en flyers. Daarnaast besteed je een aantal uur per week aan het schrijven van rapporten om fondsen te werven. Je bezoekt netwerkbijeenkomsten om De Peerdegaerdt te promoten.Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en weet van aanpakken en doorzetten. Zowel intern als buiten de organisatie draag je onze visie uit. Wij zijn een kleine organisatie en daardoor kan het voorkomen dat we op andere vlakken je hulp nodig hebben, bijvoorbeeld bij een buitenarrangement of kinderworkshop.

Wij zijn op zoek naar een energieke en gemotiveerde medewerker die:
-Om kan gaan met deadlines en WordPress
-Niet bang is voor dieren (paarden, varkens, pauwen, honden)
-Een rijbewijs en eigen vervoer heeft
-Affiniteit heeft met de circulaire economie en/of plantaardig eten
-Een diploma op het gebied van marketing of communicatie heeft (of in laatste jaar zit)

.
Het is een zelfstandige functie met veel ontwikkelkansen, waarin je veel van je creativiteit kwijt kunt. Het salaris is op MBO-niveau. Zit je nog op school? Zoek je een stageplaats? En pas je in het profiel? Ook dan zijn we heel benieuwd naar jouw reactie.


Geïnteresseerd?

Stuur een mail met jouw motivatie en CV naar actief@depeerdegaerdt.nl