Vorige bericht

Vacature: stalkracht

Vacature: stalkracht

Wij zijn – per direct! – op zoek naar een enthousiast paardenliefhebber die ons tegen een vergoeding wil helpen met het binnenzetten van onze paarden en andere stalwerkzaamheden. Overdag staan onze paarden lekker buiten. Voor de nacht gaan ze op stal. Voor de doordeweekse avonden (maandag t/m vrijdag) zijn we op zoek naar iemand die de paarden op stal kan zetten.

Lijkt het jou leuk om te werken op een prachtig landgoed waar meer dan 20 (Friese) paarden wonen? Lees dan gauw verder!

🌱Wat ga je doen?

Je wordt deel van ons paardenteam en houd je bezig met het binnenzetten van de paarden. Je loopt meerdere keren van de wei/paddock naar de stal met onze paarden, zorgt dat ze hun eten krijgen en maakt de paddock weer netjes voor de volgende dag. Dit kost per avond ongeveer 2 uur tijd. Vanwege het slecht verlichte terrein zul je afhankelijk van het seizoen andere tijden werken. Zo zul je in de zomer vanaf 8 uur ‘s avonds en in de winter vanaf 4 uur ‘s middags beginnen. Indien gewenst, is het mogelijk om later te beginnen en in het donker te werken.

Daarnaast is er de mogelijkheid om doordeweeks overdag te werken en/of als invaller tijdens de weekenden overdag. Op deze momenten hebben wij nog hulp nodig met de stalwerkzaamheden en de verzorging van de paarden.

🌱Wie zijn wij?

Landgoed de Peerdegaerdt bestaat uit een eeuwenoude boomgaard, prachtige wandel- en rozentuin, ecologische moestuin van 2.500 m2. Naast evenementenlocatie is De Peerdegaerdt ook een zorg- en activiteitenboerderij waar sinds 2011 kinderen en (jong)volwassenen terecht kunnen voor individuele begeleiding en dagbesteding. Landgoed de Peerdegaerdt is een prachtige, sprookjesachtige werkomgeving vol paarden en andere dieren.

🌱  Ben jij:

  • Graag buiten?
  • Gek op paarden en andere boerderijdieren?
  • Flexibel, enthousiast en niet bang om vies te worden?
  • Woonachtig in Strijen of omgeving Hoeksche Waard?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageer snel op deze vacature! 😄 Mail jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) naar paarden@depeerdegaerdt.nl.

Volgende bericht