Site Loader

Veel Nederlanders zijn single, en hun aantal zal de komende jaren alleen nog maar groter worden. Het Centraal Bureau voor de Statistiek maakte afgelopen week nieuwe cijfers bekend over huishoudens in Nederland. Wat blijkt? Hoewel het aantal singles al op recordhoogte staat worden het er alleen nog maar meer.

Helemaal niet erg! Ga met je beste happy single vrienden/vriendinnen naar de Valentijn voor singles event op de Peerdegaerdt. Vooral niet gericht om nieuwe koppels te maken, maar gewoon om een hoop lol te beleven met je beste vrien/vriendin/familielid/kennis/ etc. Ga varkens knuffelen, leg contact met onze paarden en doe de test hoe goed jullie elkaar kennen!

De Peerdegaerdt wil Valentijn in een heel nieuw jasje steken. Door een leuke vragenronde, beginnen we met de test hoe goed jullie elkaar kennen. Door leuke en ontspannen oefeningen gaan we aan de slag met teamwork en vertrouwen, en met het varkens knuffelen en het aaien en kroelen van diverse dieren wordt iedereen blij. Oog voor mens, dier en natuur, daar gaan we voor!

Programma

17.00 uur inloop met heerlijk Peerdegaerdts Sapje, koffie en thee en soep,
17.30 uur start met een leuke vragen ronde aan elkaar
17.45 uur starten met een wandeling met allerlei opdrachten die te maken hebben met samenwerken en plezier.
19.00 uur Afsluiting

Kosten 20,00 euro p.p. Activiteit gaat door bij meer dan 8 aanmeldingen. Aanmelden verplicht en kan via beleef@depeerdegaerdt.nl