Workshop Varkens Knuffelen

Varkens Knuffelen

Onze workshop Varkens Knuffelen is razend populair. Mensen van heinde en verre komen naar de Peerdegaerdt om te knuffelen met onze varkens Ginger en Knorretje. Wij snappen heel goed waarom.

Onze varkens hebben iets rustgevend over zich. Regelmatig willen knuffelaars niet meer weg uit de wei. Als je zin hebt, mag je ze zelfs masseren. Je krijgt een luid geknor als dank.

De zussen Anne-Marie en Betty geven tijdens de workshop tekst en uitleg. Mensen die liever paarden knuffelen, kunnen daar ook voor kiezen.

Waar bestaat de Workshop uit:
Ontvangst met ons overheerlijke sapje en een broodje burger van de Vegetarische Slager, waarna de workshop van start gaat. De Peerdegaerdt is een veilig thuis voor de varkens Ginger en Knorretje, twee broers die al hun hele leven samen zijn. Deze gezellige varkens krijgen dagelijks veel aandacht en knuffels op onze activiteitenboerderij. Dat varkens niet alleen goed knorren maar ook erg slim zijn, weten veel mensen al. Maar dat varkens het ook heerlijk vinden om geknuffeld te worden, is voor veel mensen niet bekend. Dit kun jij ook doen tijdens de workshop ‘ Varkens Knuffelen ‘. Het is heerlijk om deze goedzakken te knuffelen op een bedje van stro. Daar knap jij niet alleen van op, de varkens zullen instemmend knorren.

  Leer alles over Varkens

Tijdens deze workshop leer je van alles over het varken, hoe het leven van een productievarken eruit ziet, welk geluk een vrij varken heeft en je mag de dieren natuurlijk eindeloos knuffelen en masseren. Tussendoor schenken we nog een heerlijk fris Peerdegaerdts dubbelsapje in!

Informatie workshop:
Data in overleg en zie onze Facebook-site
Prijs: € 35,00 per persoon
Adres: Kruisdijk 4b, Strijen

Inschrijven: beleef@depeerdegaerdt.nl of 078 369 0505