Landgoed De Peerdegaerdt vormt een unieke locatie voor de verschillende (duurzame) activiteiten van uw organisatie.

Zodra u onze poort doorgaat bevindt u zich op een exclusieve plek waar respect voor mens én dier belangrijk is. U ervaart de rust en geniet van de prachtige uitzichten. Ontspanning gecombineerd met inspiratie is het resultaat.

De rustieke boomgaard en de idyllische vijver, de aansprekende onderdelen van de Mien Ruys tuin en de rietgedekte opstallen geven het landgoed karakter en sfeer. Voor ieder soort gezelschap biedt De Peerdegaerdt een locatie naar wens.

Uw organisatie kan de Peerdegaerdt beleven middels:

 • Heerlijk vergaderen in de natuur;
 • Ontspannen ontbijten/lunchen/dineren in de boomgaard of op een andere prachtige plek;
 • Duurzame teambuildingsactiviteiten;
  • Coaching met behulp van paarden;
  • Varkens knuffelen
  • In de maanden juli-november het plukken van appels en peren in onze boomgaard
  • Coaching in de natuur
  • Workshop Hoeksche Bijenkorf actief
  • Wildplukken in de natuur
 • Exclusieve bedrijfsborrels;
 • Bedrijfsfeesten.

Ons basisarrangement bestaat uit:

 • Ontvangst met koffie, thee, zuiver water en diverse zoetigheden. Voor de vergadering zullen wij een tent opstellen, bij goed weer kan de vergadering tevens buiten plaats vinden. (20 euro per persoon)
 • Smaakvolle biologische lunch in de boomgaard met belegde broodjes, gekookte eitjes van de eigen kippetjes en ons Peerdegaerdts dubbelsapje (20 euro per persoon, en met 2 dagdelen vergaderen rekenen wij €15,00 per persoon.)
 • ‘s middags kunt u kiezen voor een teambuildingsactiviteit, nog een dagdeel vergaderen, een rondleiding over ons prachtige landgoed
 • ‘s avonds of aan het eind van de middag zijn er diverse mogelijkheden voor een borrel, een heerlijke maaltijd of een vegetarische barbeque.

 

Dit arrangement is natuurlijk uit te breiden met allerlei mogelijkheden en u kunt het helemaal invullen, zoals u de perfecte dag in uw hoofd heeft.
Aanvullende mogelijkheden: het gebruik van een white-board, een beamer, heerlijke ijsjes, uitgebreid ontbijtbuffet, feestelijke toast met onze peren prosecco.

Neem gerust contact met ons op, wij doorlopen dan met u de mogelijkheden en bieden een offerte op maat: mail naar beleef@depeerdegaerdt.nl of bel 0783690505

Daarnaast bieden wij ook diverse arrangementen aan inclusief een coach met diverse specialiteiten op het gebied van intervisies en brainstormen:

Natuurlijk brainstormen

Toe aan een nieuwe fase, dienst of product? Maar nog geen ideeën of inspiratie genoeg hoe dit aan te wakkeren of te realiseren? Dan kan er gekozen worden voor een natuurlijke brainstormsessie in de natuur op het landgoed.
Op basis van een intake gesprek, kan er maatwerk geleverd worden hoe de brainstormsessie het beste ingezet kan worden.
Hierin is op landgoed De Peerdegaerdt veel mogelijk. Tijdens de sessie krijgen de deelnemers oefeningen aangereikt waarmee je het creatieve brein kunt aanspreken.
Vervolgens kan er via verschillende manieren gebrainstormd worden, waarbij de natuur op het landgoed als bron van inspiratie wordt ingezet. De sessie wordt bewaakt en gefaciliteerd door Angela Heijboer – Aarse van Aha! coaching & training

Intervisie op zijn Peerdegaerdts

Als team kan het soms fijn zijn om via intervisie gezamenlijk te reflecteren op werkvragen en problemen. Naast het bieden van een goede structuur door onze intervisiebegeleider hebben wij op De Peerdegaerdt de mogelijkheid daar een extra dimensie aan toe te voegen. Want wat dacht je van inter-paardenvisie waarbij naast de deelnemers ook paarden deelnemen aan de intervisie? Paarden kunnen immers feilloos patronen spiegelen en daarmee naar de oppervlakte brengen, waarin vaak ook de oplossing mee inzicht komt.

Of een intervisie waarbij de deelnemers zich tevens laten inspireren door de natuur die volop aanwezig is op het landgoed? Kortom een intervisie zoals je deze nog niet eerder hebt ervaren. Dit arrangement wordt verzorgt door Aha! coaching & training o.l.v. Angela Heijboer – Aarse.

 

  Heeft u Vragen, Verzoeken of Opmerkingen?