Uw Verjaardagsfeest of Familiefeest op een prachtige locatie?

Verjaardagsfeesten en familiefeesten zijn natuurlijk ook mogelijk op onze prachtige locaties.
Nodig al uw vrienden, familie, kennissen, bekenden uit om met zijn allen uw jubileum of verjaardag te vieren.
Ga met z’n allen aan de meters lange tafel zitten voor een heerlijke lunch of diner en creëer een Bertolli-effect door de sfeer, de natuurlijke omgeving, de omgang met elkaar en het heerlijke eten met elkaar te delen.

Voorbeeld arrangement:
Ontvangst gasten, door onze Friese paarden begeleid van de poort naar de Rozentuin, waar een Peerdegaerdts sapje en biodynamische perenprosecco wordt geserveerd. Italiaanse brunch aan lange, mooi gedekte tafels in de boomgaard. Op de tafels staan flessen water en ons Peerdegaerdts sap, heerlijke witte biologische Sauvignon en een volle Italiaanse rode wijn. Een Rondleiding over het Landgoed, door onze Hoogstamboomgaard, langs de Mien Ruys Tuin en dan afsluiten met koffie en thee (verse munt) met daarbij etagères rijk gevuld met heerlijke hartige hapjes of zoetigheden. Afscheid gasten, waarbij als attentie het Peerdegaerdts sapje meegegeven wordt.

Hiernaast zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Ga lekker actief de boomgaard in om met zijn allen te plukken en te genieten van alle peren, appels, pruimen etc. in het plukseizoen! Of prikkel de kinderen met kastanjes en walnoten zoeken in de herfst, het uilenballen pluizen en het maken van insectenhotels. Het kan allemaal!

Vraag naar de mogelijkheden en informeer vrijblijvend via beleef@depeerdegaerdt.nl