VGQ op Landgoed de Peerdegaerdt (plantaardige BBQ) – Zaterdag 7 September

In samenwerking met de Vegetarische Slager Catering organiseren we weer een overheerlijke, geheel verzorgde VGQ op onze prachtige locatie. Dit jaar is de VGQ op zaterdag 7 septemberWat is een VGQ denk je misschien? Nou, dat is een BBQ maar dan helemaal plantaardig. Wat kun je verwachten? Heerlijk vegetarisch vleesch van de Vegetarische slager aangevuld met groentes en kruiden uit onze eigen moestuin van 2.500 m2. En uiteraard ontbreken onze eigen peertjes ook niet.


De VGQ bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht.
Inloop is om 18.00 uur en we starten om 18.30 uur.

De Vegetarische Slager Catering bereidt ter plekke alle gerechten. Ben je benieuwd naar het concept? Kijk dan op www.vegetarischeslagercatering.nl voor meer informatie. De smaak van vlees te pakken krijgen kàn, zonder dat er een dier aan te pas komt. En zonder dat een vleesliefhebber iets hoeft te missen, dankzij de smaakvolle bereiding van de producten van de succesvolle
De Vegetarische Slager (winnaar van de prijs voor het lekkerste nieuwe product van Nederland in 2012 en beste ondernemer van 2015).

 

VGQ – Zaterdag 7 September

16.5035.00

Selecteer het aantal personen. Eventuele vouchers zijn te verzilveren in de winkelmand.

35.00
16.50

Beschrijving

De VGQ (plantaardige BBQ) is een initiatief van Stichting Beleef de Peerdegaerdt. Door mee te doen met de VGQ, heb je niet alleen een hele leuke avond: ook ondersteun je ons landgoed. Het geld dat we met deze VGQ verdienen, gaat namelijk direct terug naar het onderhoud van onder andere de boomgaard, de dieren en de moestuin.

Avond met:
– Kosten zijn € 35,- inclusief 2x ons heerlijke Peerdegaerdts Sapje
– Voor kinderen tot 12 jaar bedragen de kosten € 16,50
 Een overheerlijk en plantaardige voor-, hoofd- en nagerecht

Praktisch:
De inloop is om 18.00 uur en de start van de VGQ is 18.30 uur.

Bij vragen, neem gerust contact op.