Vrijgezellenfeest op Landgoed de Peerdegaerdt

Ben je verloofd of ga je binnenkort trouwen en wil je op een ludieke manier je vrijgezellenfeest vieren op een bijzondere plek? Wij maken er een onvergetelijk vrijgezellenfeest van voor je. Zie je jezelf al zitten met vrienden, familie, kennissen en bekenden. Met z’n allen aan de meterslange tafel zitten voor een heerlijke lunch of diner. De rust van het landgoed, de weelderige omgeving, de omgang met elkaar en het heerlijke eten maken er een feest van.

Landgoed de Peerdegaerdt helpt je graag bij het organiseren van jouw event op maat.

Organiseer je vrijgezellenfeest op de Peerdegaerdt

  • Unieke locatie voor een ludiek vrijgezellenfeest
  • Te combineren met leuke activiteiten
  • Vegetarisch en/of veganistische gerechten

Mandy Bijvoet

“Was super Leuk,…als je van dieren houd zeker een aanrader voor al de knuffel varkens.”

Mandy Bijvoet

“Was super Leuk,…als je van dieren houd zeker een aanrader voor al de knuffel varkens.”

Faciliteiten

Wifi Beschikbaar

Ruime Parkeergelegenheid

Plantbased catering

Combineer met een workshop

Voorbeeld-arrangement

Je wandelt de poort door en waan je in een andere wereld. We wachten jou en je gasten bij de poort op. Met onze Friese paarden begeleiden je naar de rozentuin. Daar staat een Peerdegaerdts sapje en biodynamische perenprosecco voor je klaar.

Hoog tijd voor de Italiaanse brunch aan lange, mooigedekte tafels in de boomgaard. Op de tafels staan flessen water en ons Peerdegaerdts sap, heerlijke witte biologische Sauvignon en een volle Italiaanse rode wijn. Op je bord de heerlijkste gerechten uit onze biologische moestuin.

Na de lunch geniet je van een rondleiding over het landgoed. We laten we onze eeuwenoude hoogstamboomgaard zien, leiden je langs de Mien Ruys-tuin en sluiten af met koffie en thee. Daar zetten we etagères bij die rijkgevuld zijn met heerlijke hartige hapjes of zoetigheden. Als afscheid geven we ons Peerdegaerdts sapje mee.

Diverse workshops

We hebben nog veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld: met z’n allen de boomgaard in in het plikseizoen. Om te plukken en te genieten van alle peren, appels en pruimen. Onze workshop varkens knuffelen met Ginger en Knor. Voel wat deze varkens met je doen. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Wat dacht je van kastanjes en walnoten zoeken in de herfst, uilenballen pluizen of het maken van insectenhotels?

Vraag naar de mogelijkheden en informeer vrijblijvend via contactformulier.

Onze locaties