Workshop Paardencoaching

Gecertificeerde paardencoach

Ruimte voor het stellen van al jouw persoonlijke vragen


90.00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Paardencoaching voor gezinnen

Een paardencoachsessie brengt snel in beeld hoe jouw gezin functioneert. Zonder oordeel reageert een paard puur op wat je doet en wat je uitstraalt. Ze laten je voelen in hoeverre je eigen gedrag, je intentie en je lichaamstaal invloed hebben op het gedrag van een ander. Op deze manier zie je wat er binnen jouw gezin goed gaat en wat beter kan. Schrijf je nu in voor de workshop en ervaar het zelf!

  • Prijs: €130,- o.b.v. twee ouders en onbeperkt aantal kinderen (v.a. 5 jaar)
  • Datum: in overleg. Interesse? Neem contact met Gera van der Meer via beleef@depeerdegaerdt.nl voor meer informatie en het inplannen van een datum & tijdstip.

De workshop is een initiatief van Stichting Beleef de Peerdegaerdt. Door deel te nemen aan de workshop, ondersteun je ons landgoed.

Praktische informatie

  • De duur van de workshop is circa 1.5 uur

Wordt mijn kleding vies?

Door de –soms vochtige –ondergrond kan het voorkomen dat je schoenen vies worden. Wij raden aan om kleding aan te trekken wat vies mag worden.

Is de workshop geschikt voor kinderen?

Absoluut! De workshop is geschikt voor paardenliefhebbers van alle leeftijden.

Ik ben zwanger. Kan ik deze workshop volgen?

De workshop kan ook worden gevolgd wanneer je zwanger bent. De paarden zijn erg lief en rustgevend; ze vormen geen gevaar.

Zijn huisdieren toegestaan op Landgoed de Peerdegaerdt?

Huisdieren zijn niet toegestaan op het landgoed omdat onze dieren dit niet fijn vinden.

Let op: bij slechte weersvoorspellingen en/of te weinig aanmeldingen zijn wij helaas genoodzaakt de workshop te verplaatsen. Wij zullen u hiervan per e-mail op de hoogte stellen.

Dit is er nog meer te doen