Vorige bericht

Workshops Varkens knuffelen – 2019

De lente staat voor de deur van het landgoed. Dat betekent dat het landgoed binnen een mum van tijd weer in een prachtig jasje gehesen wordt. Maar het betekent ook dat de favoriete workshops van de Hoeksche Waard binnenkort van start gaat. De eerste drie data zijn al bekend.

Het verloop van de workshop

Ontvangst met ons overheerlijke sapje en een broodje burger van de Vegetarische Slager, waarna de workshop van start gaat. De Peerdegaerdt is een veilig thuis voor de varkens Ginger en Knorretje, twee broers die al hun hele leven samen zijn. Deze gezellige varkens krijgen dagelijks veel aandacht en knuffels op onze activiteitenboerderij. Dat varkens niet alleen goed knorren maar ook erg slim zijn, weten veel mensen al. Maar dat varkens het ook heerlijk vinden om geknuffeld te worden, is voor veel mensen niet bekend.
Dit kun jij ook doen tijdens de workshop ‘Varkens knuffelen’. Het is heerlijk om deze goedzakken te knuffelen op een bedje van stro. Daar knap jij niet alleen van op, de varkens zullen instemmend knorren.
Tijdens deze workshop leer je van alles over het varken, hoe het leven van een productievarken eruit ziet, welk geluk een vrij varken heeft en je mag de dieren natuurlijk eindeloos knuffelen en masseren. Tussendoor schenken we nog een heerlijk fris Peerdegaerdts dubbelsapje in!

Online boeken

Heb je niemand om met je te knuffelen op Valentijnsdag? Ginger en Knor geven je tijdens de workshop graag een extra knuffel.
Je kan gelijk één van de data boeken via onze online winkelmand. Passen deze data niet in de planning? Niet getreurd. Er worden nog extra data gepland. ?

Buitenarrangementen

Wil je niet in je eentje varkens knuffelen, maar wil je deze bijzonder workshop liever met je collega’s  doen. Dat kan! Landgoed de Peerdegaerdt organiseert zakelijke buitenarrangementen. Tijdens deze arrangementen ga je aan de slag op het landgoed. Ook vergaderen in één onze binnenruimtes behoort tot de mogelijkheden. Wil je dat liever buiten doen, dan kan dat natuurlijk ook.
Wil je meer informatie over de grote hoeveelheid mogelijkheden? Bekijk ons aanbod en stuur een mail voor meer informatie.

Volgende bericht